Anggun C. Sasmi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Anggun C. Sasmi

Anggun Cipta Sasmi (lair 29 April 1974) kuwe Penyanyi sekang Indonesia.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.