Menyang kontèn

Anggun C. Sasmi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Anggun C Sasmi

Anggun C Sasmi ing Fete de l'Espoir, Jenewa, Switserlan, Mèi 2005
Lahir Anggun Cipta Sasmi
29 April 1974 (umur 50)
Jakarta, Indonesia
Kebangsaan Indonesia
Pekerjaan Penyanyi, Pangripta lagu, Prodhuser rekaman, Filantropi, Artis
Tahun aktif 1986 - saiki
Tinggi 163 cm
Situs web
[www.anggun.com]

Anggun Cipta Sasmi (lair 29 April 1974) kuwe Penyanyi sekang Indonesia.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]