Anggun C. Sasmi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anggun C. Sasmi

Anggun Cipta Sasmi (lair 29 April 1974) kuwe Penyanyi sekang Indonesia.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]