Amerika Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peta Amerika Tengah.

Amerika Tengah yakuwe salah siji bagian benua Amerika nang iring tengah.