961

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966
Dasawarsa: 950-an  960-an  970-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-961 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]