956

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961
Dasawarsa: 940-an  950-an  960-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-956 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]