800

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805
Dasawarsa: 790-an  800-an  810-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-800 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]