798

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803
Dasawarsa: 780-an  790-an  800-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-798 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]