788

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793
Dasawarsa: 770-an  780-an  790-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-788 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]