783

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788
Dasawarsa: 770-an  780-an  790-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-783 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]