1690

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695
Dasawarsa: 1680-an  1690-an  1700-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1690 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]