1680-an

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Millenium: Milenium kaping-1 - Milenium kaping-2 - Milenium kaping-3
Abad: Abad kaping-16Abad kaping-17Abad kaping-18
Dasawarsa: 1650-an · 1660-an · 1670-an  – 1680-an –  1690-an  · 1700-an  · 1710-an
Taun: 1680 • 1681 • 1682 • 1683 • 1684 • 1685 • 1686 • 1687 • 1688 • 1689

1680-an Masehi iku dasawarsa Milenium kaping-2 lan Abad kaping-17 sing dimolai sekang tanggal 1 Januari 1681 nganti tanggal 31 Desember 1689.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Kasédan[sunting | besut sumber]