1250

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255
Dasawarsa: 1240-an  1250-an  1260-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1250 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]