1247

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252
Dasawarsa: 1230-an  1240-an  1250-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1247 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]