1060

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065
Dasawarsa: 1050-an  1060-an  1070-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1060 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]