1056

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061
Dasawarsa: 1040-an  1050-an  1060-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1056 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]