Parembugan Naraguna:Hidayatsrf

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    Revisi per 18 September 2015 07.54; Hidayatsrf (dopokan | kontrib)
    (bédane) ←Suntingan sedurunge | Revisi sekiyé (bédane) | Revisi lewih anyar (bédane)