Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Hidayatsrf
  • Kedaftar: 14 Juni 2015 12.12 (7 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 33.916
  • Cacahé akun kang gegayutan: 387
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org17 September 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)3
ace.wikipedia.org7 Agustus 2015 10.59digawé nalika mlebu log(?)3
ady.wikipedia.org28 November 2017 07.20digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org12 September 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikibooks.org18 September 2015 00.16digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikiquote.org3 Agustus 2015 04.38digawé nalika mlebu log(?)1
af.wiktionary.org17 September 2015 23.57digawé nalika mlebu log(?)1
ak.wikipedia.org18 September 2015 00.31digawé nalika mlebu log(?)1
als.wikipedia.org18 September 2015 00.46digawé nalika mlebu log(?)1
am.wikipedia.org18 September 2015 00.50digawé nalika mlebu log(?)1
am.wiktionary.org18 September 2015 00.55digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikipedia.org18 September 2015 01.05digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wiktionary.org18 September 2015 01.07digawé nalika mlebu log(?)1
an.wikipedia.org18 September 2015 00.58digawé nalika mlebu log(?)1
an.wiktionary.org18 September 2015 01.03digawé nalika mlebu log(?)1
arc.wikipedia.org4 Februari 2017 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org23 Juni 2015 07.00digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikibooks.org21 Januari 2018 05.26digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org21 September 2015 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org18 September 2015 02.22digawé nalika mlebu log(?)2
arz.wikipedia.org4 Februari 2017 06.26digawé nalika mlebu log(?)2
ast.wikipedia.org7 Agustus 2015 11.08digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org23 Juli 2015 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org4 Februari 2017 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org29 Juli 2015 12.27digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org22 April 2020 08.12digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org19 Agustus 2015 17.37digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikibooks.org12 Desember 2017 20.19digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org9 Februari 2018 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org3 September 2015 11.55digawé nalika mlebu log(?)1
ban.wikipedia.org2 April 2020 02.00digawé nalika mlebu log(?)2
bar.wikipedia.org17 September 2015 18.44digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org16 September 2015 23.54digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org9 Februari 2018 20.55digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org24 Maret 2020 05.53digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org18 Juni 2015 07.12digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org23 Juni 2015 01.59digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org18 Juni 2015 07.13digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org15 September 2015 07.02digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikiquote.org13 Agustus 2015 15.31digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org3 Februari 2017 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org7 Januari 2021 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org29 Juli 2015 12.27digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org31 Juli 2015 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org21 Januari 2017 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org24 Maret 2020 06.09digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org26 November 2017 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org3 Februari 2017 14.42digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org18 September 2015 00.39digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org9 Februari 2018 21.32digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org15 Februari 2017 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org10 Juli 2015 17.24digawé nalika mlebu log(?)9
ca.wikiquote.org2 Januari 2017 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org30 Juli 2020 16.53digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org10 Juli 2015 17.25digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org21 Januari 2018 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org20 Agustus 2015 05.20digawé nalika mlebu log(?)5
ce.wikipedia.org31 Juli 2015 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org29 Juli 2015 12.36digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org10 Juli 2015 17.26digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org9 Februari 2018 21.50digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)55
co.wikipedia.org10 Juli 2015 17.27digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org17 September 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org26 November 2017 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org23 Oktober 2015 07.35digawé nalika mlebu log(?)68
cs.wikipedia.org8 September 2015 05.47digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org9 Februari 2018 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org27 Maret 2020 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org12 Desember 2017 22.51digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org4 Oktober 2016 06.31digawé nalika mlebu log(?)5
da.wikipedia.org14 September 2015 06.52digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikipedia.org17 Juni 2015 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org13 Agustus 2015 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org4 Agustus 2017 06.56digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org8 Februari 2017 02.20digawé nalika mlebu log(?)0
din.wikipedia.org5 Agustus 2020 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org12 Desember 2017 23.32digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org9 Februari 2018 22.34digawé nalika mlebu log(?)0
dty.wikipedia.org6 Juni 2020 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org13 Mei 2017 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org31 Juli 2015 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org9 Februari 2018 22.43digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org24 Maret 2020 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org9 Februari 2018 22.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org14 Juni 2015 12.24digawé nalika mlebu log(?)1.072extendedconfirmed
en.wikibooks.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikinews.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikiquote.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikiversity.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikivoyage.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org23 Juni 2015 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikibooks.org9 September 2015 08.10digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org5 Agustus 2020 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org9 Februari 2018 23.00digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org3 Februari 2017 07.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org16 September 2015 12.21digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikibooks.org8 September 2015 07.25digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikiquote.org9 Februari 2018 23.15digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org19 Mei 2017 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org8 September 2015 05.49digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikiquote.org9 Februari 2018 23.20digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org12 September 2015 12.29digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikiquote.org9 Februari 2018 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org18 Juni 2015 11.29digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wikiquote.org3 Agustus 2015 04.41digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org23 November 2017 15.11digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org24 Januari 2018 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org23 Juni 2015 06.37digawé nalika mlebu log(?)306
fi.wiktionary.org24 Maret 2020 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org29 Juli 2015 12.33digawé nalika mlebu log(?)0
foundation.wikimedia.org16 Februari 2022 10.30digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org10 Juli 2015 17.29digawé nalika mlebu log(?)2
frp.wikipedia.org4 Juni 2020 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org24 Maret 2020 06.10digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org23 Juni 2015 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikibooks.org4 Januari 2017 03.36digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org3 Agustus 2015 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org30 November 2018 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org17 September 2015 00.08digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org13 Desember 2017 02.24digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org23 Oktober 2015 07.37digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org10 Juli 2015 17.29digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org10 Februari 2018 00.15digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org17 April 2020 07.33digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wiktionary.org28 Februari 2021 04.09digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org10 Juli 2015 17.30digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org3 Oktober 2015 14.00digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikiquote.org10 Februari 2018 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org29 Juli 2015 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org30 Oktober 2015 00.25digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org10 Agustus 2018 23.00digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org29 Juli 2015 12.39digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org13 Desember 2017 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org24 Maret 2020 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org14 September 2015 06.39digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org10 Februari 2018 00.41digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org29 Juli 2015 12.42digawé nalika mlebu log(?)8
hi.wikibooks.org24 Maret 2020 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org23 Juni 2015 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org10 Februari 2018 01.11digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org12 Agustus 2015 13.57digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org24 Januari 2018 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org14 September 2015 06.53digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikibooks.org24 Maret 2020 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org10 Februari 2018 01.25digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org17 Juli 2021 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org24 Maret 2020 03.53digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikipedia.org2 September 2015 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org10 Februari 2018 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org4 Februari 2017 15.47digawé nalika mlebu log(?)1
ia.wikipedia.org10 Juli 2015 17.30digawé nalika mlebu log(?)1
ia.wiktionary.org20 Juni 2020 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org14 Juni 2015 12.12akun anyar(?)24.936checkuser, interface-admin, sysop
id.wikibooks.org15 Juni 2015 08.07digawé nalika mlebu log(?)1.195
id.wikiquote.org15 Juni 2015 08.01digawé nalika mlebu log(?)383
id.wikisource.org15 Juni 2015 12.22digawé nalika mlebu log(?)478
id.wiktionary.org15 Juni 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)32
ie.wikipedia.org12 Januari 2018 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org1 Juni 2020 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org10 Februari 2018 01.39digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)8
inh.wikipedia.org22 April 2020 08.12digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org15 Februari 2017 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
io.wiktionary.org27 Maret 2020 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org31 Juli 2015 05.43digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org27 Maret 2020 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org23 Juni 2015 06.38digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikiquote.org10 Februari 2018 01.55digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org12 Desember 2016 10.10digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org10 Februari 2018 01.59digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org4 Februari 2017 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org23 Juni 2015 06.40digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikinews.org5 Agustus 2020 12.26digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org10 Februari 2018 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org12 Januari 2018 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org17 Juni 2015 14.08digawé nalika mlebu log(?)413
jv.wikisource.org3 September 2021 23.24digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wiktionary.org5 Agustus 2015 01.15digawé nalika mlebu log(?)1
kaa.wikipedia.org17 September 2015 00.35digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org5 Februari 2017 08.03digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org29 Juli 2015 12.37digawé nalika mlebu log(?)1
kbd.wikipedia.org23 Oktober 2015 07.22digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org5 Februari 2017 08.04digawé nalika mlebu log(?)3
kk.wikipedia.org12 September 2015 05.30digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org25 Agustus 2015 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org16 Agustus 2015 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org3 Februari 2017 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org18 Juli 2020 10.22digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org4 Agustus 2015 11.24digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org27 Maret 2020 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org4 Februari 2017 08.27digawé nalika mlebu log(?)0
kr.wikipedia.org4 Juli 2020 08.14digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org18 September 2015 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org16 Juni 2020 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org18 Juli 2020 10.22digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org6 Februari 2017 13.09digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org14 Februari 2017 02.51digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org8 September 2015 08.10digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org29 Juli 2015 12.48digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org4 Februari 2017 08.34digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org13 Desember 2017 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
lfn.wikipedia.org14 Januari 2021 11.28digawé nalika mlebu log(?)1
lg.wikipedia.org4 September 2015 13.08digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org17 April 2020 07.32digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org10 Februari 2018 03.06digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org24 November 2017 11.46digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org28 Februari 2021 05.48digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org14 Juni 2015 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org4 Februari 2017 08.32digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org24 Maret 2020 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org15 September 2015 07.14digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikiquote.org10 Februari 2018 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org31 Juli 2015 05.45digawé nalika mlebu log(?)1
mad.wikipedia.org8 Januari 2021 10.42digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org22 April 2020 08.12digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org17 Juni 2015 13.17digawé nalika mlebu log(?)461
mdf.wikipedia.org18 Juli 2020 10.22digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org14 Juni 2015 12.24digawé nalika mlebu log(?)832
meta.wikimedia.org15 Juni 2015 08.28digawé nalika mlebu log(?)1.505autopatrolled
mg.wikipedia.org10 Juli 2015 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org9 Februari 2017 08.17digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org28 Maret 2020 07.46digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org23 Juni 2015 06.30digawé nalika mlebu log(?)10
mk.wikipedia.org4 Oktober 2016 07.06digawé nalika mlebu log(?)40
ml.wikipedia.org3 Februari 2017 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org24 Maret 2020 06.20digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org13 Desember 2017 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
mnw.wikipedia.org28 Maret 2020 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org23 Oktober 2015 07.20digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org10 Februari 2018 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org23 Juni 2015 04.35digawé nalika mlebu log(?)74
ms.wikibooks.org23 Juni 2015 06.15digawé nalika mlebu log(?)1
ms.wiktionary.org18 September 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)1
mt.wikipedia.org10 Februari 2018 04.25digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org13 Desember 2017 09.11digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org22 April 2020 08.12digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org4 Oktober 2016 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org5 Februari 2017 08.08digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wiktionary.org3 Februari 2017 14.40digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org3 Oktober 2015 14.16digawé nalika mlebu log(?)1
nds-nl.wikipedia.org6 Juni 2020 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org12 September 2015 12.22digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org10 Februari 2018 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org10 Februari 2018 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org23 Juni 2015 06.35digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikiquote.org3 Agustus 2015 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org5 Agustus 2020 12.23digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org28 Oktober 2015 14.57digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikiquote.org10 Februari 2018 04.59digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org13 Desember 2017 09.52digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org14 September 2015 06.53digawé nalika mlebu log(?)1
no.wiktionary.org5 Agustus 2020 12.23digawé nalika mlebu log(?)0
nqo.wikipedia.org28 Maret 2020 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org4 Oktober 2016 14.32digawé nalika mlebu log(?)36
nv.wikipedia.org15 Agustus 2015 04.42digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org24 Maret 2020 06.12digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org3 Oktober 2015 14.11digawé nalika mlebu log(?)1
olo.wikipedia.org18 Juli 2020 10.23digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org28 September 2015 09.42digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org10 Februari 2018 05.23digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org25 Juli 2015 08.53digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org5 Februari 2017 08.11digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org5 Februari 2017 08.11digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org5 Februari 2017 08.12digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wikipedia.org18 Juni 2015 11.30digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org5 Februari 2017 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org5 Februari 2017 08.13digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org5 Februari 2017 08.14digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org23 Juni 2015 06.39digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikibooks.org24 Maret 2020 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org10 Februari 2018 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org27 Maret 2020 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org10 Februari 2018 05.51digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org8 September 2015 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org30 Oktober 2015 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org12 September 2015 12.26digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org2 Januari 2017 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org27 Maret 2020 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org2 Februari 2017 07.47digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org10 Februari 2018 06.19digawé nalika mlebu log(?)1
rm.wikipedia.org13 Desember 2017 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org29 Juli 2015 12.26digawé nalika mlebu log(?)4
roa-tara.wikipedia.org7 Juni 2020 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org15 Agustus 2015 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org16 April 2020 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org14 Januari 2018 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org23 Juni 2015 06.39digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org5 Agustus 2020 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org10 Februari 2018 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org23 Juli 2020 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org18 Juli 2020 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org10 Februari 2018 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org24 Maret 2020 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org5 Februari 2017 08.14digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org10 Februari 2018 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org14 Agustus 2015 15.16digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org3 Oktober 2015 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org7 Februari 2017 00.01digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org24 Maret 2020 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org15 September 2015 06.46digawé nalika mlebu log(?)4
simple.wikipedia.org21 Juni 2015 09.22digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org10 Februari 2018 07.25digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org9 September 2015 14.46digawé nalika mlebu log(?)1
sk.wikiquote.org10 Februari 2018 07.31digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org3 Oktober 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikiquote.org10 Februari 2018 07.36digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org3 Oktober 2015 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org6 Juni 2020 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org25 Juli 2015 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org10 November 2016 10.56digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org15 Juni 2015 07.59digawé nalika mlebu log(?)38
sq.wikipedia.org7 Agustus 2015 11.06digawé nalika mlebu log(?)1
sr.wikipedia.org14 September 2015 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org10 Februari 2018 07.53digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org13 Februari 2017 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org23 Juni 2015 06.31digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org23 Juni 2015 06.58digawé nalika mlebu log(?)4
sv.wikinews.org4 Februari 2017 08.33digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org24 Maret 2020 03.56digawé nalika mlebu log(?)1
sw.wikipedia.org9 September 2015 14.43digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org10 Februari 2018 08.10digawé nalika mlebu log(?)0
szy.wikipedia.org27 Maret 2020 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org14 September 2015 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org24 Maret 2020 04.02digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org24 Maret 2020 06.00digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org1 Februari 2017 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org29 Juni 2015 17.13digawé nalika mlebu log(?)21sysop
te.wikipedia.org10 Februari 2018 08.30digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wikipedia.org17 Januari 2018 09.21digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wiktionary.org3 Februari 2017 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org2 Juli 2015 21.36digawé nalika mlebu log(?)1
th.wiktionary.org24 Maret 2020 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org13 Desember 2017 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org4 Februari 2017 05.48digawé nalika mlebu log(?)1
tn.wikipedia.org8 Juni 2020 04.05digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org23 Juni 2015 07.00digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikibooks.org3 Februari 2017 15.26digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org3 Februari 2017 15.28digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org3 Februari 2017 15.22digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikisource.org3 Februari 2017 15.26digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org3 Februari 2017 15.18digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org1 Februari 2017 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org2 April 2020 02.00digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org18 Juli 2020 10.23digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org23 Agustus 2015 14.59digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org13 Desember 2017 14.32digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org18 Maret 2017 02.50digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org21 Januari 2017 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikivoyage.org14 September 2015 00.33digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org30 Juli 2020 16.54digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org4 Februari 2017 05.43digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org12 September 2015 06.10digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org19 Januari 2017 16.10digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org13 Desember 2017 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org4 Februari 2017 06.28digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org25 Agustus 2015 14.22digawé nalika mlebu log(?)8
vi.wiktionary.org5 Agustus 2020 12.15digawé nalika mlebu log(?)1
vls.wikipedia.org13 Desember 2017 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org8 Oktober 2016 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org25 Agustus 2015 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
wa.wikipedia.org10 Februari 2018 10.14digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org14 Juni 2015 13.35digawé nalika mlebu log(?)1.804
wikimania2015.wikimedia.org25 Juni 2015 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2016.wikimedia.org18 September 2015 07.17digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2017.wikimedia.org23 Maret 2017 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org6 Februari 2019 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org24 Maret 2020 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org18 Juli 2020 10.23digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org10 Februari 2018 10.19digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org10 Februari 2018 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org8 September 2015 08.11digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wiktionary.org4 Februari 2017 08.33digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org5 Februari 2017 08.17digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org5 Februari 2017 08.17digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org4 Februari 2017 06.29digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org10 Februari 2018 10.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org10 Februari 2018 10.25digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org28 Agustus 2016 17.33digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org16 Agustus 2015 16.08digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikinews.org18 Juli 2020 10.15digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org2 Januari 2017 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org24 Maret 2020 06.10digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org5 Februari 2017 08.15digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wiktionary.org1 Februari 2017 06.25digawé nalika mlebu log(?)0