Wonder Woman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Lynda Carter Wonder Woman.JPG

Wonder Woman (Diana Prince) utawa DC Comics sisi Batman salah Superman.