Wilford Brimley

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wilford Brimley

Brimley, 2012
Lahir Anthony WIlford Brimley
27 September 1934 (umur 84)
Salt Lake City, Utah, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Anthony Wilford Brimley (lair 27 September 1934) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]