Wikitravel

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikitravel
Logo Wikitravel
URL http://www.wikitravel.com/
Komersil? Ora
Tipe situs pemandu wisata
Pendaftaran? Opsional
Sing duwe Wikitravel
Sing gawe Evan Prodromou lan Michele Ann Jenkins Prodromou

Wikitravel kuwe proyek kanggo nggawe panduan wisata isi bebas sing lengkap maring panggonan wisata nang donya. Proyek kiye dibangun berdasarkan kolaborasi wisatawan-wisatawan seluruh donya.

Wikitravel dimulai nang sasi Juli 2003. Proyek kiye nganggo MediaWiki, sing uga dienggo nang Wikipedia. Tapi Wikitravel dudu proyek Wikimedia. Ora kaya Wikipedia, Wikitravel nganggo lisensi Creative Commons lan ora nganggo GNU Free Documentation License.

Wikitravel uwis menang Webby Award sebagai situs web pariwisata paling apik.

Proyek Wikitravel[sunting | sunting sumber]

Wikitravel kuwe proyek nang 6 basa yakuwe:

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]