Wikipedia:Panganggo sing dikonfirmasi otomatis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Panganggo sing dikonfirmasi otomatis iku nang basa Inggris artine autoconfirmed user) artine panganggo sing wis atau pas 4 dina lan wis nyunting minimal 10 suntingan. Status kiye dienggo nggo mindahna kaca, menyunting sing di wei semi-pengamanan lan berkas anyar. Panganggo sing diwei status kie ora usah nglebokna CHAPTA nggo kabeh pegawean. Status kiye teyeng diwehna ora nganti nunggu syarat sing nang duwur dipenuhi kabeh. Panganggo kiye fungsine pada wae karo kelompok panganggo terkonfirmasi otomatis.

Deleng uga[besut sumber]