Wikipedia:Kaca Perkenalan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cithakan:Molai

Halo, lan selamat datang nang Wikipedia! Angger Rika nembe gabung, tinggalna pesan nggo kami nang kene lan ceritakna setitik ngenai dirine Rika. Sing paling penting, kami kepengin ngerti minate Rika (kami sediakna kaca tersendiri nggo iku), bidang pengetahuan Rika, lan hal-hal sing kepengin Rika lakokna nang kene, nang Wikipedia. Iku ngko nggampangna kami nolong Rika molai nyunting. Kami juga nghargai angger Rika ngaweh ngerti nggo kami bagaimana Rika nemu Wikipedia.



Cithakan:NEWSECTIONLINK