Warung Pi'an

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warung Pi'an kuwe warung sing paling awet nang Tegal, awit jaman gemiyen warung kie uwis buka dadine jaman gemien warung kie kena nggo mojok (pas jamane sepur lempung) pokoke jaman kuna. Warung kie menune lumayan komplit ana ponggol, lengko, gorengan rames, dll. Lokasine perek karo Stasiun sing stasiun mlaku bae anjog.Sayange nggo wong Tegal Dewek ora cocog soale ngetung panganane dilaraki, laka regan sing pas.