Tom Wopat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tom Wopat

Wopat, 1979
Lahir Thomas Steven Wopat
9 September 1951 (umur 68)
Lodi, Wisconsin, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Thomas Steven "Tom" Wopat (lair 9 September 1951) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]