Timus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Timus kuwe di gawe sekang munthul sing legi tur nylekamin. Munthule digodog, terus diwenyed-wenyed nganti alus, ditambaih gula ben tambah legi, terus di bentuk kaya ondol-ondol tapi mandan dawa. Bar kuwe dicrubna kocokan endog terus digoreng nganti warnane coklat. Jan maherel banget kuweh sing jenenge timus.