Tim Curry

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tim Curry

Curry, 2005
Lahir Timothy James Curry
19 April 1946 (umur 75)
Grappenhall, Cheshire, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Timothy James "Tim" Curry (lair 19 April 1946) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]