Susanne Blakeslee

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Susanne Blakeslee
Lahir Susanne Ann Blakeslee
27 Januari 1956 (umur 63)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Susanne Ann Blakeslee (lair 27 Januari 1956) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]