Sungai Mahakam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

kali mahakam yakuwe kali sing ana nang propinsi kalimantan wetan, Indonesia