Sukarela

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mas utawa mBa sing mandegani website kiye, aku pengin melu urun rembug kepiben carane. aku nang bogor. lha kiye percobaan, mengko angger sampeyan bisa nrima surat kiye tulung dibales maring imele aku bae. aku wis bookmark website kiye.

piben mas/mba

manto wong sindang, slawi, tegal nang bogor