Siegfried & Roy

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Siegfried & Roy, 2012

Siegfried & Roy minangka duo tukang sihir lan penghibur Jerman-Amerika, sing luwih dikenal kanthi penampilan karo singa putih lan macan putih.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]