Shia LaBeouf

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Shia LaBeouf

LaBeouf, 2015
Lahir Shia Saide LaBeouf
11 Juni 1986 (umur 31)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Shia Saide LaBeouf (lair 11 Juni 1986) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]