Senen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Senen yakuwe jeneng dina sing nomer loro nang penanggalan Jawa. Sedurunge Senen yakuwe Minggu lan sewise jenenge Selasa.

delengen uga[sunting | besut sumber]