Senen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Senen yakuwe jeneng dina sing nomer loro nang penanggalan Jawa. Sedurunge Senen yakuwe Minggu lan sewise jenenge Selasa.

delengen uga[sunting | besut sumber]