Senen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Senen yakuwe jeneng dina sing nomer loro nang penanggalan Jawa. Sedurunge Senen yakuwe Minggu lan sewise jenenge Selasa.

delengen uga[sunting | besut sumber]