Samudera Indonesia (perusahaan)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT. Samudera Indonesia Tbk
Industri Transportasi
Didirikan 1964
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Tokoh penting Soedarpo Sastrosatomo, Masli Mulia, Shanti Poesposoetjipto
Produk Transportasi
Karyawan 2.172
Situs web www.samudera.com

PT. Samudera Indonesia Tbk (IDX: SMDR) kuwe perusahaan publik sing bergerak nang bidang pelayaran,transportasi lan logistik, kantore nang Jakarta, Indonesia. Perusahaan kiye didirikna taun 1964 nang Soedarpo Sastrosatomo lan maune kuwe asale perusahaan keagenan. Sekiye Samudera Indonesia Group uwis dadi perusahaan transportasi terpadu, sing nduwe anak perusahaan sing bergerak nang bidang operator kapal niaga baik regional maupun domestik, terminal operator, pergudangan, logistik, transportasi darat, keagenan, lan liya-liyane.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Perusahaan-stub