SMP N 2 Sempor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sejarah[sunting | besut sumber]

SMP Negri 2 Sempor Alamate nang Desa Kenteng RT. 01/04 Kecamaatn Sempor – Kebumen . Anggone nang Pedesaan pedek pegunugan . kurang lewih 8 KM kan Kecamatan Sempor , 30 kilo Kan Kebumen .

SMP N 2 Sempor Mulane ana Kat Taun 1998/1999 , Mbiyen SMP N 2 Sempor urung nduwe Gedung dewek , dadine Numpang nang gedung SD N 1 Kenteng . Gurune Seko SMP N 1 Sempor . Direwangi karo 3 staff , mung ana 2 kelas .

pas taun 1999/2000 SMP N 2 Sempor wis nduwe 4 Kelas lan Nduwe Gedung Dewek . Nanging Belajare esih awan awan , soale gurune esih ngajar nang SMP N 1 Sempor pas esuk . Mulai tahun 2000/2001 belajari wis mulai kat esuk lan wis nduwe Guru PNS sebanyak 12 orang, 2 GTT , 1 Staf TU PNS, 2 staf PTT lan 4 penjaga sekolah.

saiki SMP N 2 Sempor ana 14 Kelas , Muride ana 450-an , gurune ana 30-an , TU-ne ana 9 . SMP N 2 Sempor wis ganti Kepala Sekolah ping 6 :

  1. Dra. Watijah : 1998 – 2000
  2. Parmin, S.Pd. : 2000 – 2002
  3. Drs. H. Robani, MB. : 2002 – 2004
  4. Sartono, S.Pd. : 2004 – 2006
  5. Suharjana, S.Pd. : 2006 – 2011
  6. Sungadi, S.Pd.,M.Pd. : 2011 – saiki