SD (rapper)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SD
Lahir Sadiki Thirston
7 November 1994 (umur 25)
Chicago, Illinois, Amerika Serikat
Pekerjaan Rapper

Sadiki Thirston (lair 7 November 1994) kuwe rapper sekang Amerika Serikat.