Raden Patah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Raden Patah kuwe raja Demak sing pertama. Dheweke putrane Prabu Brawijaya V sekang Majapahit karo selire putri sekang Campa.