RI (disambiguasi)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

RI (disambiguasi) teyeng mengacu maring hal-hal nang ngisor kiyé: