Portal:Prastawa énggal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

tanggal 20 oktober 2014 pak joko widodo.lan pak Yusuf kala di lantik dadi presiden republik Indonesia sing kaping 7 (pitu).sing di pilih karo rakyat secara langsung.

sa wise di lantik nang graha parlemen terus pak presiden lan wakil presiden di arak maring istana presiden karo rakyat indonesia.