Peter New

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peter New

New, 2014
Lahir 30 Oktober 1971 (umur 49)
Vancouver, British Columbia, Kanada
Pekerjaan Aktor

Peter New (lair 30 Oktober 1971) kuwe aktor sekang Kanada.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]