Paul Petersen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Paul Petersen

Petersen, 2015
Lahir William Paul Petersen
23 September 1945 (umur 72)
Glendale, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

William Paul Petersen (lair 23 September 1945) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]