Menyang kontèn

Pat Kilbane

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Pat Kilbane
Lahir Patrick F. Kilbane
5 November 1969 (umur 54)
Lakewood, Ohio, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena MADtv
Seinfeld

Patrick F. "Pat" Kilbane (lair 5 November 1969) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]