Parembugan Naraguna:Ripchip Bot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    Mus Musculus-huismuis2.jpg
    To sysops: If Ripchip is doing something wrong, please, block him and tell me.

    For any other subjects, please contact the operator of the bot.

    Wiwiti parembugan karo Ripchip Bot

    Wiwiti parembugan anyar