Parembugan Naraguna:Mssetiadi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh[besut sumber]

Anggota Mssetiadi, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

Anggoro 01:45, 15 August 2006 (UTC)

Kesuwun[besut sumber]

Kesuwun mas Tedi, Nyong juga pengin sering-sering bantu-bantu nang su: kapan-kapan, Slamet Serayu 04:35, 18 September 2006 (UTC)

Hi Mssetiadi! :)[besut sumber]

Dearest Mssetiadi, how are you? I am wondering if somebody would be so kind to help me translate a short-stub version of two or three sentences of this article for the Basa Banyumasan wikipedia? Thank you very much for any advice or help you could offer :) Julia Ileabeau 06:08, 16 January 2008 (UTC)