Parembugan Naraguna:Medelam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Anggota Medelam, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan! Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik :  : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!


Tidak berbahasa Banyumasan (don't speak Banyumasan)?


Mikhailov Kusserow 05:36, 22 September 2008 (UTC)