Parembugan Naraguna:Legobot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

    #REDIRECTmeta:User talk:Legobot

    Wiwiti parembugan karo Legobot

    Wiwiti parembugan anyar