Parembugan Naraguna:LaaknorBot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

    Anggota LaaknorBot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

    Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

    Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

    You don't speak Basa Banyumasan?

    Mikhailov Kusserow 03:55, 1 Agustus 2008 (UTC)

    Wiwiti parembugan karo LaaknorBot

    Wiwiti parembugan anyar