Parembugan Naraguna:Idioma-bot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

    Anggota Idioma-bot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan! Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

    Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik :  : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!


    Tidak berbahasa Banyumasan (don't speak Banyumasan)?


    Mikhailov Kusserow 06:26, 22 September 2008 (UTC)


    Wiwiti parembugan karo Idioma-bot

    Wiwiti parembugan anyar