Parembugan Naraguna:Hman~map-bmswiki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng gabung Kang/Yu, mangga melu ngembangna Wikipedia dhewek kiye, salam Slamet Serayu 05:20, 20 April 2006 (UTC)

Your account will be renamed[besut sumber]

18 Maret 2015 03.18 (UTC)

Penggantian nama[besut sumber]

19 April 2015 09.35 (UTC)