Parembugan Naraguna:BodhisattvaBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hi :), please talk to me here. Thank you for your patience ;o)
  1. REDIRECTUser:BodhisattvaBot