Parembugan Naraguna:Almabot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    Anggota Almabot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

    Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

    Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik  : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!


    Tidak berbahasa Banyumasan (don't speak Banyumasan)?


    Mikhailov Kusserow 06:13, 29 April 2009 (UTC)

    Hello, I am a bot and I will NOT read any message. If you have any issue please talk to Nakor.

    Wiwiti parembugan karo Almabot

    Wiwiti parembugan anyar