Parembugan Naraguna:AYST201

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Archive
Archives
Arsip :1

Mbusak[besut sumber]

Kudu dadi admin dhisik... Sing isa mbusak namun admin... Bennylin (wicara) 25 Maret 2016 15.10 (UTC)

@Bennylin: Kepripun yen enyong dadi admin, jerene nang meta kudu rempugan disit, apa iya..?
Iya, tapi sakdhurunge maju dadi pengurus, wis ngerti tugas-tugase pengurus karo bedhane pengurus lan panganggo biasa dhurung? Wikipedia:Pangurus/Penjalukan status Pangurus. Bennylin (wicara) 2 April 2016 15.01 (UTC)

AYST201 (wicara) 25 Maret 2016 22.36 (UTC)

Matursuwun wis mbalekake kaca panganggo ya pak Bennylin

AYST201 (wicara) 25 Maret 2016 22.45 (UTC)

Sami-sami. Bennylin (wicara) 2 April 2016 15.01 (UTC)
@Bennylin: Uwes pak, Uwes ngerti, uwes dicoba ning testwiki.

AYST201 (wicara) 2 April 2016 22.45 (UTC)